Уейкбординга вече е достъпен, не само за тези, които имат достъп до лодка. Нашите съоръжения дават възможност на гостите на парка да карат уейкборд в контролирана среда. WakePark Varna предоставя радостта от уейкбординга на изцяло нова аудитория. Обещаваме да Ви осигурим превъзходно преживяване, независимо дали сте начинаещ или опитен професионалист.

WakePark Varna

Wakepark Varna е първият и единствен кабелен уейк парк в град Варна и по цялото северно черноморие. Създаден през 2017 година, той се превърна в истинска икона за уейкборд и уличната култура не само за града, но и за цяла България.

Уникалното място предлага на своите гости удобство и разнообразни занимания както за деца, така и за възрастни. Всички посетители могат да се насладят на уейкбординга, изпитвайки вълнуващата емоция в контролирана среда. Освен това, паркът предлага идеални условия за релакс и забавление на плажа, заедно с приятелите или новите запознанства.

ТРЕТА

Трета граничи с уейк парка, като предлага възможност за почивка и наситен отдих. Там посетителите могат да си хапнат или да се насладят на напитка, докато наблюдават уейкбордърите в действие.

Мястото е идеално не само за любителите на уейкбординга, но и за всички, които обичат активния начин на живот. Детска площадка за игра и забавления е на разположение, за да допринесе за забавлението на най-малките. За феновете на екстремните спортове, паркът предоставя уреди за гимнастика, рампа за скейтборд и кънки, както и трасе за екстремни велосипедисти.тра

Достъпност

Благодарение на паркинга, построен от община Варна, мястото е свободно за достъп, за всички желаещи да го посетят и станат част от уникалната култура на уейкбординга и екстремните спортове. До WakePark Varna можете да стигнете също с влакче, което можете да хванете от крайбрежната алея, велосипед или приятна разходка по крайбрежието или морската градина. Всички са добре дошли да се присъединят и да споделят вълнението от уникалното преживяване в Wakepark Varna и Трета.

Едно много приятно и различно място за разходка и различни активности край морето..с приятни и гостоприемни заведения за уникално вкусно кафенце, фреш и нещица за хапване..Обожаваме го и честичко го посещаваме. С удобен достьп с кола и разкошни местенца за сядане и сьзерцание на морето...
Мястото предлага разнообразие от възможности за прекарване на времето. Любимо ❤️
Самият Wake Park е едно уникално съоражение за тренировки. Беше ми интересно да наблюдвам спортистите. До него има чудесно място за хранене и бира. А също и уникална детска площадка ако сте с деца. Много приятно място на брега на морето.
Back to Top
Product has been added to your cart